"Kalau Anwar ditakdirkan memimpin,

maka Anwar kena pastikan, jangan ada seorang Rakyat Malaysia,

Melayu, Cina, India, Dayak, Kadazan

yang hadapi dan rasa sakit derita dizalimi seperti kamu rasa."

...saksikan video untuk rakyat Malaysia

29/11/2011

Pendedahan Buku Sulit Umno - Arahan Rasmi Sebar Fitnah“Tetapi kita berdepan sedikit cabaran di hadapan kita. Kita perlu melalui
jambatan pilihan raya umum akan datang.”


Begitulah kata Najib Razak semalam yang menegaskan adalah “amat penting” bagi Umno dipilih semula pada pilihan raya umum akan datang.


Dengan kata-kata itulah, maka Umno amat terdesak  sekarang ini mengaut undi dengan “Apa Cara Sekalipun”.


Selama ini Umno telah menggunakan taktik kejam untuk menipu, menyebarkan fitnah dan menanam perasaan takut di kalangan orang Melayu serta menggunakan ugutan, dengan tujuan untuk mengaburkan mata rakyat daripada skandal-skandal kewangan dan rasuah yang telah mengakibatkan kehilangan beratus-ratus bilion ringgit.


Terbaru, Buku Panduan Pilihanraya Umum yang ‘Sulit’ telah dikeluarkan oleh Umno secara rasminya kepada jentera pilihanraya mereka.  Dalam kandungan buku tersebut, diberikan arahan rasmi supaya menyebarkan fitnah seberapa banyak yang boleh untuk menyakinkan pengundi terutamanya orang-orang Melayu.


Pendedahan ini dibuat semasa Kongres Tahunan Keadilan baru-baru ini, dimana Dato’ Seri Anwar Ibrahim mendedahkan perkara ini.  Beliau menyatakan buku panduan tersebut telah diterima dari seorang ahli Umno,yang menyokong kita.


Ahli Umno tersebut menyatakan ramai lagi ahli Umno yang sudah muak dan benci dengan Umno, tetapi terpaksa menunjukkan sokongan atas sebab-sebab tertentu.


Menurut Anwar Ibrahim lagi, buat sekarang ini buku panduan tersebut telah diserahkan kepada YB Azmin Ali untuk tindakan selanjutnya.


Inilah bukti bahawa Umno akan membuat apa sahaja terutamanya pembunuhan karektor Anwar Ibrahim dan melagakan antara parti-parti Pakatan Rakyat.


Umno silap…  Rakyat bijak menilai….

2 comments:

  1. Bagi mereka yang masih belum sedar dan mahu terus bersekongkol dengan kumpulan ni, harap mempunyai sedikit rasa kesedaran, keinsafan dan jangan terus terjebak dengan kumpulan "KEJI" ini..

    ReplyDelete
  2. Ya, alba... memang Umno amat terdesak dan tersepit.. doakan mereka ini dibukakan hati mereka untuk lakukan kebaikan...

    ReplyDelete

Sahabat Blogger