"Kalau Anwar ditakdirkan memimpin,

maka Anwar kena pastikan, jangan ada seorang Rakyat Malaysia,

Melayu, Cina, India, Dayak, Kadazan

yang hadapi dan rasa sakit derita dizalimi seperti kamu rasa."

...saksikan video untuk rakyat Malaysia

15/12/2011

Penipuan Lelaki 'Y' - DNA Dicampur Sperma Lelaki LainDNA Anwar yang diambil daripada botol mineral,tuala 'Good Morning', berus
gigi serta sehelai rambut tanpa pengetahuannya semasa beliau ditahan (dengan sengaja?) di lokap pada 16 Julai 2008.

DNA dari situlah telah dicampurkan bersama air mani lelaki lain..!  Sebab itu, pakar memberitahu di mahkamah bahawa terdapat banyak air mani daripada ramai lelaki lain... dan TIDAK DIKENALI. 

Pakar DNA Australia, Dr Brian McDonalds, menyatakan DNA Lelaki 'Y' itu datangnya bukan dari air mani. Ia datang dari sumber lain.

Propaganda Umno telah menipu orang-orang Melayu dengan memutarbelitkan fakta bahawa DNA dan air mani itu sama.  Sebenarnya DNA dan air mani adalah 2 perkara berbeza… DNA lain… sperma lain…


Dalam kes Anwar, DNA diambil dari sisa-sisa rambut, peluh dan air liur beliau, yang didapati pada botol, berus gigi dan tuala beliau di dalam lokap.Saiful  'Boneka' dalam 'Permainan Kotor' Musa Hassan

Peguam Dato’ Seri Anwar memberitahu di mahkamah hari ini bahawa Mohd Saiful Bukhari Azlan adalah "boneka", SAC Rodwan dalangnya dan Pengarahnya adalah bekas Ketua Polis Negara Tan Sri Musa Hassan.

Saiful Bukhari adalah boneka yang dilatih pergi "shopping doktor" untuk membuktikan laporan perubatan yang berpihak kepada pihak pendakwaan.

" Saiful dinasihatkan oleh SAC Rodwan pada 24 Jun 2008 supaya menggunakan benda plastik untuk menyebabkan kecederaan pada dubur beliau, agar kelihatan konsisten dengan bukti penembusan".

"Inilah sebabnya mengapa Saiful, selepas cuba untuk mencederakan dubur dengan plastik, tidak pergi terus ke HKL untuk membuat dakwaan tersebut, tetapi sebaliknya pergi “shopping doktor” ke Hospital Pusrawi dan kemudian HKL, dengan tujuan awalnya untuk menentukan sama ada beliau berjaya dalam menyebabkan beberapa kecederaan, " tambah Sankara.

Saiful memang pembohong tegar.


"Dia juga tidak pernah berada di unit 11-5-1 Kondo Desa Damansara. Dia hanya membuatkan dirinya kelihatan seperti berada di kondo itu dengan keluar masuk lif yang dirakam kamera litar tertutup,” kata Sankara lagi.2 comments:

 1. wakakakaka.. lwk jugak ko ni bro..

  ReplyDelete
 2. kah..kah..kah.. memang lawak! Ada ke di campur DNA dari rambut, air liur, peluh dalam air mani org x dikenali... entah2 air mani Rodwan ataupun Jude Pereira..
  Hanya org Melayu Umno BODOH aje tak kata ini lawak!!!
  Memang lawak! Saifool kata diliwat 26hb, tp jumpa najib sebelum tu, 24hb...
  Memang lawak! Najib kata jumpa saifool pasal biasiswa, lps tu flipflop tukar cakap..apa punya pm..
  Memang lawak! 3 hari tak berak, tak mandi, tak sembahyang.. mesti punggung belengas kan..kan..kan
  Memang lawak! Doktor pakar kata punggung takde kesan diliwat..
  Memang lawak! ada banyak air mani kat punggung saifool. Doktor pakar kata mungkin sampai 10 org..
  Memang Lawak! sampai skrg takde bukti dpt ditunjukkan.. hanya dengar kata org je...
  Memang lawak! badan pelakon video fitnah, mcm badan dan hidung Rahim TambiCik dan Eskay.
  Memang lawak! Memang lawak! Memang lawak!
  ...sampai putus urat kentut najib dgn org2 umno... takuttttt...umnobn hancorrrrr...

  ReplyDelete

Sahabat Blogger